9 thoughts on “Finally!

 1. Får jag fråga vad det är för filter du använder? Är det nåt man kan använda på en PC eller är det en mobilapp? Jättefint! 🙂

  1. Ja det får du! 🙂 Jag använder framförallt två gratisappar som heter Snapseed och Pixlr + en till som kom med telefonen och som jag inte vet vad den heter. Filtren för de här två bilderna är “drama” + “hdr” samt lite fix med mättnad och ljus. Jag redigerar bara i mobilen så vilka program som är bra och enkla för PC har jag inte koll på. (Har Photoshop men det använder jag sällan.)

   1. Tack! Jag får kolla upp apparna, men jag skulle anta att de inte funkar på PC och jag har en Windows Phone , jag vet inte om de apparna finns till den, och dessutom så jag har jag hittills inte lyckats ta en enda bra bild med kameran i den, jag fattar ingenting lol, och jag fattar inte hur du lyckas ta så bra bilder med en telefon. Ska kolla upp allt i alla fall, dina bilder är väldigt inspirerande! 🙂

   2. Tack, det var roligt att höra! Jag köpte min telefon (Android) för ca 1,5 år sedan och hade då kollat upp att min modell hade en bra kamera. Kände att det var viktigt – telefonen har man ju alltid med sig nu för tiden. Den riktiga kameran glöms lätt hemma…
    Antagligen funkar inte apparna i datorn men det finns kanske andra free ware att ladda ner? Photoshop har ju en ganska dyr licens så man ska nog vara ordentligt intresserad för att köpa det (och beredd på att investera läraotid). Men programmet är kul och man kan göra typ vad dom helst. Det gäller bara att komma på hur… 🙂
    Lycka till!

   3. Jag har kollat upp snapseed nu. Det verkar vara samma som NIK plugins till Photoshop, och det har jag redan. Jag får bara inte mina filter att göra som dina verkar göra. Äsch, det är väl övning jag behöver lol. Tack för all info i alla fall. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s