Street art 

Jag har spenderat förmiddagen i ett industriområde i Bandhagen utanför Stockholm. Ett graffiti heaven. Massor massor av coola målningar, övergivna bilar, båtar och däck. Åsså jag då, mitt i allt.

När jag knallade in där klockan 7 på morgonen insåg jag att…  hmm… att jag var ganska ensam där.  Eller inte riktigt, det var ett par tre till, några som också brukar stryka runt i industriområden klockan 7 på morgonen. 

Vi var alla ensamma på våra egna små sätt. Vi nickade slött åt varandra, jag försökte se ut som att “Nej, jag är helt ointresserad av vad du pysslar med, jag ska fota väggar”. De gick på det, rakt av liksom. 

Nu återstår att rensa bland 200 bilder. Jag tror jag tar igen mig först.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s