4 thoughts on “Small squirrel – big cone

  1. Förstår att den söta lilla ekorren fångade ditt intresse. De är ju kvicka och kan snabbt ge sig iväg medan bilarna står där de står 🙂 Väldigt fina bilder på den lille och jag ser fram emot dina bilbilder.

    1. Precis vad jag tänkte också – bilarna står kvar. Ekorrungen var verkligen extremsöt för han ville inte släppa sin stora kotte, trots att han var rädd för mig. (Lite Gollum-varnig på honom… “my preciousss!”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s