Fern and fly agaric 

Nikon pic processed in Snapseed.  Glamourfilter, atmosphere and colour  adjustments.

Suck alltså, jag skulle ju försöka bli bättre på att fotografera folk och stadsmiljöer, men likt förbaskat fortsätter jag krypa runt bland mossa, svampar och hästdynga. 

En gång skogsmulle – alltid skogsmulle? 

12 thoughts on “Fern and fly agaric 

  1. Jag fotograferar också mest natur, det gillar jag bäst. På fotoklubben jag är medlem i har vi haft porträtt/modellfotografering i tisdags. Mycket givande och mycket att hålla reda på! Jag har egentligen bara ett ljusstarkt porträttobjektiv, men så länge det är bra med ljuse går det med mindre ljussvagare objektiv. I tisdags fotograferade vi tre “objekt” en tvåbarnsfamilj, mor och dotter och en ung tjej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s