Moving targets

Fun to watch – fun to shoot. 

Har under helgen tränat på att fotografera rörliga objekt. Som vanligt kommer jag hem med 300 bilder av varierad kvalité. 250 bilder kastade jag rakt av, 50 bilder suger jag på lite till – tills jag tappar bort dem i glömskans värld. Undanstoppade i ett undermappssystem som ter sig så obegripligt idag, att jag tvekar över att jag någonsin har tyckt det varit begripligt. 

8 thoughts on “Moving targets

    1. Tackar! Ja det blir ett antal tusen bilder per år att scanna igenom, nu när man planlöst kan fotografera ett glassätande barn ur femtioelva olika vinklar… bara för att, liksom.

  1. Härliga bilder av barnen som har kul. 🙂 Jag brukar också komma hem med flera hundra foto, och liksom dej hamnar de flesta i papperskorgen. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s