Heading for the weekend 

Nikon pic with a shutter speed I don’t remember. All I remember is that it was fast. (But that was perhaps the boat.)

Min längtan efter att lära mig alla siffror som förknippas med fotografering ligger väl strax under noll. Men, ju mer nöjd jag blir med bilderna efter diverse rattande, desto mer motiverad blir jag!

Kanske.

13 thoughts on “Heading for the weekend 

  1. Ha, ha, känner så igen mig! Man blir motiverad när resultaten blir bra. Jag måste ju erkänna att själv har jag bara ren skär tur ganska ofta… 😉

  2. Men slutartider är bra att kunna, på ett ungefär. Till exempel när du ska fotografera i mörkret då använder du manuellt för att få den bästa slutartiden. Krävs stativ eller något stadigt om man ska ha lång slutartid. På det häftiga fotot du tagit där kan du experimentera med slutartiderna, där kan man aldrig säga vilken tid man ska ha för att fotot ska se ut si och så. Men försök att lägga tiderna på minnet, det är roligt att experimentera med låga slutartider. På dessa foton fotograferade jag bilarna med 1/30 sekund. Jag panorerade, alltså följde bilarna i samma fart, då blir bakgrunden så här härligt blarrig. 🙂
    https://www.fotobloggarna.se/galleriet/picture.php?/5506/category/586

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s