22 thoughts on “Autumn break

    1. Tackar!
      Jag har börjat “lära mig” att bilder faktiskt kan bli mer levande om någon detalj kommer med – typ en stuga som i den här bilden, eller en person som skymtar i en annars folktom bild.

      1. Helt rätt. Jag är med en fotoklubb och vi har årlig tävling med två andra klubbar, en i Ystad och en från Danmark. Ystad var värdar i år. Han som bedömde bilderna och presenterade var en känd fotograf. Han påpekade alla foton som solnedgångar, speglingar med mera, att visst de är vackra,men det finns miljoner av dem, det ska var något som drar blicken till sig i en bild. Vår klubb vann i år 🙂 Bara att lyssna på hans presentationer av bilderna och hans kommentarer om dem, var så lärorikt. Han hade även hjälp av sin son som är naturfotograf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s