2 thoughts on “Winter

  1. Jo minsann! Jag har ”erfarenhet” av den. Blev otroligt irriterad av att man inte får någon som helst information om bilden eller kan se i förväg hur bilden faktiskt ser ut. Varken i biblioteket eller när man ska lägga in en redan befintlig bild i ett inlägg. Är den fyrkantig, porträtt eller landskapsformad t.ex?
    Dom har också dolt förhandagranskaknapen på temana, så jag råkade vara på väg att köpa ett. Gissar att jag av misstag dubbelklickade på stället ifråga.
    Den dag de tar bort den gamla adminpanelen, om inte förr, lämnar jag definitivt wordpress.

  2. bildhantering blir säkert avancerad. wp-teamet tittar in i galleriet och de söker kamerans roll för uppdateringarna. kan vara wp är igång med AI avancerade system betyder Artificial Intellegence. det tar ett tag innan systemet får helt adoptera ett nytt system. kan vara servrar måste också samordnas med android och äpple också microsoft blackberry plattformar samma gång. de måste skicka fler uppdateringar till användarna att uppdatera också. det tar viss tid säkert. tack för att du lyssnar. Ha en underbar dag. avseenden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s