Snow!

I’m happy as I child when I’m out in the first snow!

Tall i motljus, inte långt ifrån skogsbrandsområget i Tyresta.

Jag tycker det är svårare att fotografera i solsken, gråvädret passar mig bättre. Men vad gör väl det – det är ju snö ute! Jag blir alltid lika löjligt glad när snön kommer, jag vet inte vad det beror på. Knarret under skorna kanske?

6 thoughts on “Snow!

 1. Tyresta fick alltid mig glad vid besöken när jag bodde, och jobbade i Handen. Däremot fick första snön mig på dåligt humör. Kanske beroende på yrket Bussförare.
  Svante

  1. Ja bussarna här i Stockholm verkar inte vara gjorda för vinterväglag. Och snöröjningen är det ju lite sisådär med, så jag förstår att chaufförer inte blir tokglada när snön kommer. 🚌

   1. Om jag förstår saken rätt, är det betydligt mer störningar i kollektivtrafiken numera. Jag blev sjukpensionär, 1988, och flyttade från Haninge, och Stockholm då, men har följt trafiken där sedan dess.
    Svante

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s